Element dystansowy wału 410156762 Bertolini 410156762 Zobacz większe

Element dystansowy wału

410156762

Produkt nowy 👍 , Gwarancja ✅

Element dystansowy wału 410156762. Precyzyjny dystans między wałem a kołem/łożyskiem, zapewniający właściwe ustawienie i pracę układu napędowego. Kompaktowy i łatwy do montażu, idealny do szerokiego zakresu zastosowań rolniczych.

Więcej szczegółów

➡️ Oczekujemy na dostawę

Zapytaj o produkt
Pytając o produkt podaj INDEKS

Telefon 422 988 846 pn.-pt. 9 - 13

agropilot.krajenka@outlook.com

Zapytaj o produkt / dostępność

Element dystansowy wału

Element dystansowy wału 410156762. Precyzyjny dystans między wałem a kołem/łożyskiem, zapewniający właściwe ustawienie i pracę układu napędowego. Kompaktowy i łatwy do montażu, idealny do szerokiego zakresu zastosowań rolniczych.

142,68 zł brutto

Proste zakupy bez rejestracji | Bezpieczne płatności Przelewy24

Więcej informacji

Element dystansowy wału 410156762

Element dystansowy wału to precyzyjny element służący do prawidłowego ustawienia wału w maszynach rolniczych. Dzięki odpowiedniemu dystansowi możliwe jest zapewnienie stabilnego prowadzenia wału, co ma bezpośrednie przełożenie na efektywność pracy i trwałość całego układu napędowego. Produkt nie zawiera danych technicznych, które nie zostały podane w danych źródłowych, dlatego jego dopasowanie należy potwierdzić po numerze referencyjnym.

Najczęściej stosowany jako element pośredniczący między wałem a kołem lub łożyskiem, umożliwiający właściwe zgranie osi i nadający właściwą odległość między komponentami. Element dystansowy wału jest prosty w montażu i pasuje do maszyn o zbliżonych wymiarach, co czyni go uniwersalnym rozwiązaniem w gospodarstwach rolnych.

Weryfikacja dopasowania odbywa się na podstawie właściwych numerów referencyjnych i katalogowych — upewnij się, że numer 410156762 odpowiada Twojej jednostce i że identyfikacja maszyny pasuje do wymagań zestawu. Przed zakupem sprawdź, czy element ten mieści się w przewidzianej przestrzeni i czy nie koliduje z innymi komponentami.

Zastosowanie

• Ustawianie wału w układach napędowych maszyn rolniczych
  • Zapewnienie prawidłowej odległości między wałem a kołem/łożyskiem
  • Łatwy montaż i uniwersalność w gospodarstwach

Weryfikacja dopasowania i na co zwrócić uwagę przed zakupem

• Sprawdź numer referencyjny 410156762 i porównaj z dokumentacją maszyny
  • Zweryfikuj zgodność średnicy i grubości z istniejącym wałem i łożyskami
  • Upewnij się, że element nie koliduje z innymi częściami układu napędowego
  • Zweryfikuj tolerancje i możliwość montażu zgodnie z instrukcją producenta

Podsumowując, Element dystansowy wału 410156762 to praktyczny i niezbędny komponent do prawidłowego funkcjonowania układów napędowych w maszynach rolniczych. Przed zakupem dopasuj numer referencyjny do swojej maszyny i upewnij się, że element spełnia wymagania dotyczące montażu oraz przestrzeni roboczej.

Opinie

Na razie nie dodano żadnej recenzji.

Napisz opinię

Element dystansowy wału